Όροι Χρήσης

Γενικοί όροι χρήσης

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα , σας καλούμε να συμβουλευθείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας στην εφαρμογή και ισχύ τους.

Πεδίο εφαρμογής

Οι παρόντες γενικοί όροι χρήσης καλύπτουν αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.coraldesign.gr.Κάθε χρήστης που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που αναγράφονται. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Ειδικότερα, η αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

H Coraldesign διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών σύμφωνα με τις ανάγκες της ή τυχόν αλλαγές στον φορολογικό κώδικα. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί το σχετικό κείμενο των όρων. Ωστόσο, η αλλαγή των όρων δεν ισχύει για παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει εκτός αν πρόκειται για αλλαγές σχετικών νομοθεσιών .Για το λόγο αυτό, οι χρήστες καλό θα είναι να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά τυχόν αλλαγές των όρων.

Παρεχόμενες πληροφορίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος

H Coraldesign δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διαθέτει στo ηλεκτρονικό της κατάστημα .Η δέσμευση αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που περιγράφουν κάθε προϊόν που διαθέτει και την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες της .Δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά ή εκ παραδρομής λάθη , που έχουν διαφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει ακούσια .Ακόμα λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας του ιστότοπου λόγω ανωτέρας βίας.

Ευθύνη της Coraldesign

-Η Coraldesign δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο. Επίσης η Coraldesign δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις μη επιτρεπόμενης παρέμβασης τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

-Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών. Παρόλα αυτά, δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή δεν θα υπάρχουν τυχόν λάθη κατά την ενημέρωση ή αναγραφή της τιμής ή των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε, εφόσον διαπιστώσετε ότι σε κάποιο προϊόν υπάρχει ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, ή ελλιπής πληροφόρηση ,πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του, επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 2310637761 καθημερινά από 9.00 έως 15.00 ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο coraldesign.gr@gmail.com.

-Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. H Coraldesign δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων που αγοράσθηκαν από φυσικό κατάστημα μας και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή το αντίστροφο. Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων που υπάρχουν στον ιστότοπό μας συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Οι προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά, οι σχετικές παραγγελίες εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων διαφορετικών πελατών της και με σειρά προτεραιότητας.